ECONOMIA
Societat 27/01/2012

Un capellà descobert fent un retir espiritual al 'Costa Concordia'

Massimo Donghi va dir als seus feligresos de la Llombardia que marxava de retir espiritual però la seva neboda el va delatar en una actualització de Facebook dient que s'havien salvat de la tragèdia del 'Costa Concordia'

Efe
1 min

MadridUn sacerdot italià que va dir als seus feligresos que marxaria una setmana a fer un retir espiritual ha estat descobert entre els supervivents del naufragi del creuer Costa Concordia. Ha aixecat la sorpresa un missatge penjat per la seva neboda a Facebook, en què deia que tots estaven bé, inclòs el seu oncle.

El capellà, Massimo Donghi, havia comunicat als fidels de la parròquia de Besana Brianza, a la Llombardia, que havia de meditar uns dies. En realitat, però, va embarcar amb la seva mare i la seva neboda en el creuer, que va naufragar el passat dia 13 davant l'illa italiana de Giglio, segons assegura el diari Corriere della Sera.

El destí real del religiós va ser revelat hores després del naufragi per la jove, que acaba d'arribar a terra i va escriure a Facebook que la seva àvia, el seu oncle i ella es trobaven fora de perill.

La neboda del capellà va explicar que la família va estar fora de perill des que va pujar a un bot salvavides, que els va traslladar fins a l'illa de Giglio, com havien fet tants altres supervivents.

Els feligresos de la parròquia s'han quedat molt sorpresos per la notícia i, ara, segons explica el rotatiu italià, demanen explicacions al sacerdot perquè consideren que els va mentir.

stats