SOCIETAT
Societat 10/09/2012

Urdangarin i la infanta van rebre un milió d'euros de Nóos, segons 'El País'

La policia envia al jutge un informe sobre 40 comptes corrents de la trama

Ara
1 min
IÑAKI URDANGARIN I LA INFANTA CRISTINA DEIXARAN PEDRALBES

BarcelonaEl duc de Palma, Iñaki Urdangarin, i la seva dona, la infanta Cristina, van ingressar 1,1 milions d'euros de l'Institut Nóos que es van transferir des de l'entitat sense ànim de lucre a l'empresa Aizoon, copropietat del matrimoni, segons publica aquest dilluns 'El País'.

Nóos, propietat d'Urdangarin fins a mitjans del 2006 i de l'empresari Diego Torres, va ingressar al seu compte corrent de La Caixa uns nou milions d'euros entre el març del 2004 i el juliol del 2007, període en el qual els dos socis van aconseguir la majoria dels contractes a dit i sense concursos.

Des d'aquest compte corrent, obert a nom de l'Institut, van sortir la majoria dels nou milions cap a set societats privades, totes propietat d'Urdangarin i Torres, i també sense ànim de lucre. L'anàlisi de 40 comptes corrents de set entitats bancàries ha portat a la policia a concloure que Urdangarin i Torres, junt amb les seves dones, van rebre directament tres milions d'euros. La majoria (1,9 milions) van ser per a Torres i la seva dona, mentre que la resta va anar a parar als ducs de Palma.

stats