Especials 27/10/2011

Vols saber quin número d'habitant del planeta ets?

S'espera que la Terra arribi als 7 mil milions d'habitants en uns dies i la BBC ha creat un comptador que permet saber quin número d'habitant del planeta ocupaves en el moment de néixer

Ara
1 min
El comptador de la BBC

BarcelonaLa població del planeta arribarà als 7 mil milions en els propers dies, les estimacions de la ONU apunten al proper dilluns, 31 d'octubre. Per commemorar-ho, el web de la cadena de televisió i ràdio públiques britàniques, la BBC, ha desenvolupat un comptador de persones en què, si s'introdueix la data de naixement, ofereix una estimació del número d'habitant del planeta que s'ocupa.

Així, per exemple, una persona nascuda el 30 de juny del 1970, sabrà que, en néixer, va ser l'habitant número 3.695.872.022 del planeta però, a més podrà saber que és la 77.829.471.438ena persona en tota la història de la humanitat.

Les dades es calculen a partir de les estimacions de les Nacions Unides. A més, ofereixen més dades demogràfiques com el país que més creix i el que més decreix o l'esperança de vida en un territori concret.

stats