SOCIETAT
Societat 10/05/2011

Vuit morts en set dies en accidents de trànsit a les carreteres catalanes

Aquest dilluns, un menor ha mort en un xoc entre dos ciclomotors a Riudarenes. L'altre conductor implicat en l'accident ha resultat ferit greu

Redacció
1 min

BarcelonaL'últim dels accidents de trànsit que s'ha produït a les carreteres catalanes, on ha mort el conductor d'un ciclomotor, menor d'edat, eleva fins a vuit les víctimes mortals en els set últims dies. El jove de 15 anys ha mort aquest dilluns al vespre en un xoc amb un altre ciclomotor a Riudarenes, a la comarca de la Selva. L'altre conductor implicat en l'accident ha resultat ferit greu. El xoc va produir-se cap a les nou del vespre, quan els dos vehicles van xocar a l'avinguda Argimon, segons informa el servei Català del Trànsit (SCT). En el lloc dels fets hi van intervenir 5 dotacions de Mossos d’Esquadra i 3 vehicles de Bombers de la Generalitat.

És la vuitena víctima mortal en accident de trànsit en els últims set dies a les carreteres catalanes. Dimarts passat, la mort d'un home de 40 anys a la N-II, a Girona, va iniciar aquesta onada d'accidents. L'endemà, un jove de 26 anys va perdre la vida en un xoc amb un autocar escolar a la C-12, a Tortosa. Dijous, dues persones de 28 i 32 anys van morir a Ripoll, a la N-260 i divendres, un home de 40 anys va morir a Artesa de Segre, en un xoc a la C-14. Dissabte ha estat l'únic dia sense accidents dels últims set però diumenge van tornar els temuts accidents, en aquest cas a la N-340, al Perelló, en què va morir una dona de 54 anys. Aquest mateix dilluns, de matí, un noi de 19 anys ha mort a la mateixa carretera N-340, a l'alçada d'Olèrdola i el menor mort al vespre tanca de moment la nefasta estadística.

stats