Societat 09/06/2012

Vuit detinguts i 121 quilos de cocaïna intervinguts en un contenidor cisterna

Amagaven la droga en un camió suposadament buit, gràcies a la instal·lació d'una estructura metàl·lica adossada a l'interior del contenidor

Efe
1 min

BarcelonaLa Policia Nacional ha detingut vuit persones en una operació en la qual ha confiscat 121 quilos de cocaïna amagats en un contenidor cisterna, que va viatjar des de la República Dominicana al port de València, des d'on va ser traslladat en tren a Madrid i, des d'allà, en camió fins a Sabadell (Vallès Occidental). Segons que ha informat la Policia Nacional, el tanc va ser enviat inicialment a Sud-Amèrica ple de xampú, i va tornar a València suposadament buit, encara que al seu interior hi havia adossats els 121 quilos de droga, gràcies a una sofisticada estructura metàl·lica.

Entre els vuit detinguts hi ha el presumpte líder de l'organització, un empresari vinculat a clubs de cites i discoteques de l'ambient nocturn madrileny. Segons que ha explicat la Policia, aquest grup enviava la cocaïna a Madrid des de Santo Domingo (República Dominicana).

El líder de l'organització compaginava la direcció d'aquests trasllats de droga

stats