Societat
Societat 03/09/2011

Vuit ferits en un accident d'un microbús a Sant Cugat del Vallès

El vehicle ha bolcat per un terraplè de tres metres com a conseqüència d'una topada lleu amb un vehicle que circulava en sentit contrari

Redacció
1 min

BarcelonaVuit persones han resultat ferides en un accident d'un microbús a l'avinguda Verge Montserrat del nucli de la Floresta, a Sant Cugat del Vallès. El vehicle ha bolcat lateralment per un terraplè de tres metres com a conseqüència d'una topada lleu amb un vehicle que circulava en sentit contrari.

Els Bombers han rebut l’avís a les 12.34 hores. Deu dotacions s’han desplaçat fins al lloc i han assegurat el vehicle, en el qual hi viatjaven vuit persones – tres dels quals eren menors-.

Set viatgers han resultat ferits de caràcter lleu i el vuitè, que s'ha quedat atrapat a l’interior del vehicle i ha hagut de ser alliberat per la finestra, ha patit una fractura a la cama i ha estat traslladat amb ambulància a l’hospital Mútua de Terrassa. De la resta d’afectats, quatre també han estat traslladats a l’hospital Mútua de Terrassa, mentre que els altres tres han estat evacuats a l’Hospital de Terrassa. Dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han desplaçat al lloc per atendre els ferits.

Per la seva banda, la Direcció General de Protecció Civil (DGPC) ha establert la fase de Prealerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) a causa d’aquest accident.

stats