LA MÉTEO
Societat 31/08/2011

Xafogor? Sí, i alguna tempesta

Serà un dimecres variable, mig ennuvolat a la costa i amb més sol a l’interior

Laura Ventolà
1 min

BarcelonaAhir es van tornar a repetir les tempestes de tarda a moltes comarques. A diferència de dilluns, van ser poc importants però va mullar a més territoris. Durant el matí també van anar caient alguns plugims a les Terres de l’Ebre, i a la tarda es van formar les tempestes, més localitzades al Ripollès i a la Garrotxa i alguna de més focalitzada, com a les Garrigues.

Avui el menú tornarà a ser molt semblant al d’ahir: núvols baixos a la costa, sobretot a la costa de Tarragona i a la Costa Central, i amb algun possible plugim a les Terres de l’Ebre al llarg del matí. En canvi, a l’interior, el sol lluirà. A la tarda s’ennuvolarà altre cop a molts punts i cauran ruixats al Pirineu, Prepirineu i als Ports. La xafogor serà la protagonista del dia arran de mar i els termòmetres es mantindran molt semblants als d’ahir, i fins i tot aniran remuntant una mica fins divendres.

El cap de setmana s’entreveuen canvis que podrien ser importants. Els mapes ens van confirmant que a partir de divendres al vespre baixaran les temperatures i ens arribaran ruixats que aniran avançant pel País Valencià i que, particularment dissabte, ens afectaran a Catalunya amb pluges que podrien ser intenses en alguns casos i força més abundants.

Trobareu la previsió per al vostre municipi actualitzada amb els mapes d’avui a www.ara.cat/meteo.

stats