Societat 31/03/2012

La Xunta decreta el nivell 1 per un incendi forestal prop de La Corunya

El foc ha començat a les 3 de la tarda d'avui i, segons les primeres estimacions, afecta una superfície de 20 hectàrees

Efe
1 min

Santiago de CompostelaLa Xunta de Galícia ha decretat aquesta tarda el nivell 1 per un incendi forestal que afecta una muntanya al municipi corunyès d'A Capela, com a conseqüència de la proximitat del foc a uns habitatges.

Aquest nivell és un concepte referit a aquells incendis que, estant sota el control dels mitjans d'extinció de la Xunta previstos en el Pla de la comunitat autònoma, pugui, per la seva possible evolució-aclareix l'administració autònoma-, requerir la posada en pràctica de mesures per a la protecció de les persones no relacionades amb l'extinció i dels seus habitatges.

El foc ha començat a les 3 de la tarda d'avui i, segons les primeres estimacions, afecta una superfície de 20 hectàrees.

En l'extinció estan treballant un tècnic, tres agents forestals, tres brigades, dos motobombes, cinc helicòpters i un avió.

Rebombori a Twitter

L'incendi ha generat molt soroll a Twitter. Els usuaris de la xarxa social opinen que aquest és un dels llocs més bonics de Galícia. Un d'ells ha pujat aquesta imatge a la xarxa. D'altres es queixen perquè aquest incendi, des del seu punt de vista, no es podrà combate de la mateixa manera perquè han retallat amb brigades de bombers.

stats