Societat 29/04/2011

Yamaha retira l'ERO de seva planta del Vallès però vol tancar igual

La multinacional nipona vol traslladar la producció de Palau-solità i Plegamans a la planta de la companyia de Saint Quentin (França). Els treballadors defensen que no hi ha raons econòmiques ni organitzatives que ho justifiquin

Efe
1 min

BarcelonaLa multinacional Yamaha ha retirat l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) presentat davant la Generalitat per tancar la seva planta de Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental), però manté la seva intenció de traslladar la seva producció fora de Catalunya.

Fonts del comitè d'empresa de la companyia nipona a Palau-solità han informat que el fabricant de motocicletes ha traslladat als treballadors la seva voluntat de continuar amb els seus plans de tancament de la planta, en què treballen 388 persones. L'ERO que Yamaha va presentar davant el departament d'Empresa i Ocupació el passat 2 de març contemplava el trasllat de la producció de Palau-solità a la planta de la companyia de Saint Quentin (França) i el cessament, per tant, de la seva activitat a Catalunya.

Els treballadors sempre han defensat que no existeixen raons econòmiques ni organitzatives objectives que justifiquin l'ERO a la planta de Palau-solità.

stats