SOCIETAT
Societat 13/05/2011

Zapatero: “La voluntat de reconstrucció serà més forta que el sisme”

El president del govern espanyol explica des de Llorca que per restablir la normalitat cal “unitat, coordinació, voluntat i mitjans”. L'executiu ha anunciat que signarà un conveni amb l'ajuntament per reconstruir els pisos

Agències
1 min
Zapatero ha visitat la zona més afectada pel sisme / EFE

LlorcaEl president de l'executiu espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, ha visitat aquest matí el municipi murcià de Llorca, que dimecres va ser sacsejat per un terratrèmol que va provocar la mort de nou persones. Des del lloc dels fets, Zapatero ha dit que “la voluntat de reconstrucció serà més forta que el sisme”. El president espanyol ha agraït als efectius militars, de la policia i de la Creu Roja el seu suport i la seva feina en les tasques de recuperació. “Tot Espanya està amb Llorca”, ha dit Zapatero.

“Unitat, coordinació, voluntat i mitjans”. Aquesta ha estat la recepta de Zapatero per restablir la normalitat del municipi murcià. Per això, el govern espanyol, en col·laboració amb el de la Regió de Múrcia i amb l'Ajuntament de Llorca, ha presentat un pla urgent d'ajudes a les víctimes i de reconstrucció dels habitatges danyats. “Posarem tots els mitjans”, ha conclòs Zapatero.

stats