Societat
Societat 25/08/2011

Un octogenari, acusat d'abusar sexualment de les seves filles durant 40 anys

Els fets han succeït a la ciutat de Braunau, a Àustria, a prop de la frontera alemanya

Agències
1 min

AustriaUn austríac de 80 anys està acusat d'haver maltractat i abusat sexualment a les seves filles, de 53 i 45 anys, durant més de 40 anys, segons fonts policials. Aquest cas recorda el "Monstre d'Amstetten", quan un home va tenir segrestada la seva filla durant 24 anys i amb qui va tenir set fills.

Aquests fets han succeït en una urbanització propera a la ciutat de Braunau, a l'Alta Àustria, molt a prop de la frontera amb Alemanya.

A més d'abusar sexualment de les seves filles, també va maltractar a la seva esposa, ja morta. L'home, que actualment residia a una llar de gent gran, va començar a tenir relacions amb les seves filles al 1970.

Les víctimes, que pateixen deficiències psíquiques, mai s'havien atrevit a denunciar els fets ja que l'agressor, que posseeix armes de foc, les havia amenaçat amb matar-les.

El cas ha estat descobert per casualitat quan una de les filles va agredir al seu pare quan aquest intentava abusar d'ella. Aquesta es va defensar amb un cop de puny que el va tirar a terra. L'home, que no es va poder aixecar, va estar dos dies a terra fins que una treballadora social el va visitar.

stats