MOVIMENT 'INDIGNATS'
Societat 29/06/2011

Els últims acampats de plaça Catalunya s'oposen al pacte de desmuntar

A les 10 del matí havien d'haver deixat neta bona part de la plaça, però la neteja ha avançat poc perquè alguns diuen que no se senten representats per l'acord amb la Guàrdia Urbana

Maria Ortega
1 min

BarcelonaEl desmuntatge de l'acampada de la plaça Catalunya està aturat. Si bé ahir al vespre els últims acampats van aixecar algunes de les carpes de comissions, aquest matí la neteja ha avançat poc. Les persones que encara dormen a la plaça van negociar ahir amb la Guàrdia Urbana aixecar gran part de la seva infraestructura com a gest de bona voluntat a canvi que els indignats puguin instal·lar-hi un mòdul prefabricat per assegurar la continuïtat de l'àgora, a l'estil Madrid, i evitar un desallotjament que preveien imminent.

Un grup, però, diu que l'acord no els representa, perquè l'ha mogut una persona a títol individual, i que no marxaran "només per un 'xiringuito'". Ahir sí que van desmuntar una part notable de la seva infraestructura, com la comissió de comunicació, d'infraestructura i moltes pancartes. En teoria, avui a les 10 del matí els camions de la neteja havien de tornar a endur-se molt material, però han marxat força més buits del que s'esperava. Els acampats sí que han fet una mínima neteja, però una minoria resistent diu que no està disposada a marxar o que només ho farà un cop vist el mòdul que s'ha d'habilitar com a punt d'informació i que esperaven que arribés a la plaça a les 12 h i que a la una encara no ho havia fet.

stats