Societat 19/12/2010

Un mort, un ferit greu i cinc de lleus en un accident entre un cotxe i un autocar a l'AP-7 a l'alçada de Figueres

Un mort, un ferit greu i cinc de lleus és el balanç de víctimes en un accident entre un autocar i un cotxe aquest dissabte a la matinada a l'AP-7 al terme municipal de Figueres, segons han informat els Mossos d'Esquadra. El sinistre s'ha produït cap a tres quarts de tres de la matinada al quilòmetre 21,5 de l'autopista AP-7 on han topat un cotxe i un autocar i posteriorment l'autocar també ha bolcat

1 min

FigueresCom a conseqüència de l'accident, ha mort el conductor de l'autocar i una altra persona ha resultat ferida greu i ha estat traslladada a l'Hospital Josep Trueta de Girona. També hi ha hagut cinc ferits lleus, que els han traslladat a l'Hospital de Figueres, tot i que 4 d'ells ja han estat donats d'alta.

Els altres ocupants de l'autocar han resultat il·lesos i es troben a l'àrea de servei de Porta Catalana. En total, en el vehicle hi viatjaven 17 persones, entre aquests 3 conductors i 14 passatgers. L'autocar era de matrícula ucraïnesa i feia la línia regular entre Madrid i Ucraïna.

El conductor del cotxe, Eric François Antoine C., de 51 anys i nacionalitat francesa, ha resultat il·lès i ha donat una taxa de 0,76 mg/l en la prova de contrast d'alcoholèmia. Per aquest motiu, el conductor ha quedat detingut.

L'accident ha provocat afectació viària a l'autopista en sentit nord, però la circulació ha quedat restablerta poc després de dos quarts de vuit del matí. En la gestió de l'accident han treballat deu dotacions de Mossos d'Esquadra, dotze dotacions dels Bombers de la Generalitat i els serveis sanitaris.

stats