TRÀNSIT
Societat 26/12/2010

Un accident provoca retencions i el fred dificulta la circulació

El sinistre, a la B-10, ha causat un embús en direcció al Nus de la Trinitat. Les plaques de gel obliguen a tallar la C-352 a les Franqueses

Efe
1 min

BarcelonaUn accident ocorregut a primera hora de la tarda a la B-10 ha provocat retencions en direcció al Nus de la Trinitat (Barcelona), mentre que les plaques de gel de la C-352 al seu pas per les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental) han obligat a tallar la circulació al carril direcció Granollers.

Segons que ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), l'accident ocorregut a la Ronda Litoral (B-10) de Barcelona ha obligat a tallar un carril en direcció Nus de la Trinitat i ha ocasionat cinc quilòmetres de retencions entre els punts quilomètrics 13 i 18.

També les baixes temperatures registrades avui a Catalunya ha obligat a tallar un carril de la C-352 per les plaques de gel que dificulten la circulació.

L'SCT ha demanat precaució als conductors per les fortes ratxes de vent que segueixen bufant a l'Alt Empordà i per les plaques de gel que es poden generar en la zones més fredes de Catalunya.

stats