Societat 13/11/2011

Cap de setmana amb dues víctimes mortals a les carreteres catalanes

Els accidents s'han produït en una carretera comarcal d'Albesa i a la C-58 a Castellebell i el Vilar

Acn
1 min

BarcelonaDues persones han mort a les carreteres catalanes aquest cap de setmana, fins a les vuit del vespre del diumenge, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT). El primer accident mortal s'ha produït aquest diumenge a la LV-9225 a l'Albesa (Noguera), quan un vehicle s'ha sortit de la via i ha bolcat, i ha mort el seu conductor i únic ocupant, un veí de la mateixa població de 49 anys. El segon accident ha estat després de les set del vespre a la -58 a Castellbell i el Vilar (El Bages), quan dos turismes han xocat per causes que es desconeixen i ha mort un dels ocupants, mentre que cinc persones més han resultat ferides de diversa consideració. Pel que fa a les retencions de retorn d'aquest diumenge, un accident múltiple entre set vehicles a la C-33 a Barcelona, en sentit Nus Trinitat, ha provocat molts problemes des de les 19.15 h. A les 20.00h encara hi havia 8,5 km de lentitud. De retruc ha afectat la C-58, on en aquest punt va paral·lela a la C-33, i s'han creat cues de fins a 7,5 km.

A l'A-2 a Abrera en sentit Lleida un camió ha quedat travessat i la via encara està tallada. Per això els vehicle que circulaven en aquest sentit s'han desviat pel lateral. En sentit contrari, i derivat de l'efecte tafaner, s'han registrat cues de 13 km.

A la C-16 hi hagut lentitud a Cercs, 1 km, i a Berga, 2 km, en sentit Manresa. A la C-58 a Castellbell i el Vilar, i derivat de l'accident mortal, s'ha hagut de tallar la via i fer desviaments, en sentit sud cap a la C-55 i la C-16, i en sentit nord per l'interior de la població.

stats