Societat 23/12/2011

Dos morts en dos accidents en menys de quatre hores a Manlleu i Cervera

Un veí de Torelló ha perdut la vida en un sinistre a la C-37 de Manlleu. Una dona de Tàrrega ha mort a l'A-2 en el seu pas per Cervera

Acn
1 min

Manlleu i CerveraDos accidents de trànsit han causat dues víctimes en menys de quatre hores. A Manlleu (Osona) un veí de Torelló (de la mateixa comarca) de 32 anys ha mort i una altra ha resultat ferida greu en l'accident frontal que ha tingut lloc poc després de les deu del vespre d'aquest dijous al quilòmetre 15,13 la carretera C-37.

La persona ferida és la conductora de l'altre cotxe, que ha sigut traslladada a l'Hospital General de Vic i després, al de Bellvitge.

S'investiguen les causes del sinistre, en què han treballat tres vehicles del cos de Bombers de la Generalitat, tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

La C-37 ha estat totalment restringida al trànsit fins a la una de la matinada, en el tram afectat, i s'han fet desviaments senyalitzats.

Un mort, un ferit greu i dos de lleus a Cervera

A Cervera (Segarra) un altre accident ha causat la mort d'una veïna de Tàrrega (Urgell) de 44 anys, una altra n'ha resultat ferida greu i dues més de lleus. Les tres ferides han estat traslladades a l'hospital d'Igualada.

El sinistre ha tingut lloc cap a dos quarts de dues de la matinada d'aquest divendres al quilòmetre 517,5 de la carretera A-2, quan un turisme ha sortit de la via per causes que fins ara es desconeixen.

Tres vehicles dels bombers, tres patrulles dels Mossos i dues ambulàncies del SEM han treballat en el lloc dels fets per fer tasques d'excarceració,

La incidència ha obligat a tallar dos carrils de l'autovia en sentit Lleida durant tres hores.

stats