EDUCACIÓ
Societat 18/02/2011

Com afronteu la setmana blanca?

El dilluns 28 de gener comença el primer torn de la setmana blanca a les escoles catalanes. Volem saber com fareu front a aquesta setmana de vacances escolars

Redacció
1 min
Les classes s'aturaran durant una setmana

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } p { margin-bottom: 0.21cm; } Falta poc més d'una setmana perquè comenci la primera, i segurament última, setmana blanca a les escoles catalanes. Una aturada escolar que es farà en dos torns. Les escoles adscrites als serveis territorials de la Catalunya Central, Girona, Lleida, Maresme - Vallès Oriental i Terres de l'Ebre la faran del 28 de febrer al 4 de març i les adscrites als serveis territorials del Baix Llobregat, Barcelona Comarques, Tarragona i Vallès Occidental i al Consorci d'Educació de Barcelona faran vacances del dia 7 al dia 11 de març.

Totes les escoles catalanes faran setmana blanca aquest any. La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, havia dit a finals de desembre que l'eliminació de la setmana blanca podria començar ja aquest any i que les escoles que no tinguessin una alternativa per aquests dies podrien no fer-la. Finalment, però, com que el calendari ja estava aprovat totes les escoles catalanes hauran de fer setmana blanca aquest any. Les escoles podran escollir si obren les instal·lacions, però en el cas que ho facin s'organitzaran activitats alternatives i aquests dies no seran lectius.

Els continuats canvis al calendari i la retallada de les ajudes han contribuït a augmentar el desconcert d'aquesta setmana festiva al mig del segon trimestre. Per això a l'ARA volem saber com us ho fareu els pares aquests dies. Quines activitats alternatives han preparat a la vostra escola, ajuntament o les entitats del poble? Expliqueu-nos-ho a Twitter, Facebook o per correu electrònic a societat@ara.cat.

stats