Societat 28/05/2012

Albiol vol restringir les ajudes “no bàsiques” als nouvinguts i Cleries creu que “no té sentit”

El conseller de Benestar diu a 'Els matins' que Albiol parla "de cara a la galeria"

Ara
1 min
Josep Lluís Cleries, durant l'entrevista a 'Els matins'

BarcelonaEl conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, ha dit aquest dilluns en una entrevista a 'Els matins' de TV3 que creu que "no té sentit" restringir les ajudes socials als immigrants nouvinguts, com vol l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol. Cleries ha assegurat que "el que ens està venint d'immigració són reagrupaments familiars dins de la legalitat" i ha insistit que negar la beca menjador a un infant "no té sentit perquè forma part del que és un instrument bàsic de cohesió".

Cleries ha dit que "s'hauria de detallar bé" i ha afegit que, de moment, li sembla "només una declaració de cara a la galeria". El conseller s'ha mostrat "sorprès" i ha criticat que Albiol ho ha "perquè queda bé dir aquestes coses davant d'un determinat públic, però si volem treballar més en aquests moments de dificultat el que no podem fer és tibar la corda en aquest sentit".

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Xavier Garcia Albiol va dir ahir, en declaracions recollides per diversos mitjans, que Badalona restringirà les ajudes "no bàsiques" als immigrants que portin menys de quatre anys a la ciutat "per evitar situacions d'injustícia social". El membre del Partit Popular considera injust "que un senyor que acaba d'arribar al nostre país pugui tenir els mateixos drets econòmics i les mateixes ajudes econòmiques que un veí de Badalona o un immigrant que porti molts anys treballant al nostre país".

stats