Successos
Societat 28/12/2010

Deu intoxicats aquesta nit en tres incidents a Albons, Cornellà i l'Hospitalet

El cas més greu és el del Baix Empordà, en què quatre persones han quedat inconscients

Albert Castellví
1 min

BarcelonaDeu persones han resultat intoxicades aquesta nit a Albons (Baix Empordà), a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) i a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) a causa de tres incidents. En el mes greu, un matrimoni i els seus dos fills, de 13 i 5 anys, han quedat inconscients a casa seva, al carrer Cases Verdes de la localitat empordanesa, a causa de la mala combustió d'una estufa. Segons informa l'ACN, els Bombers han estat alertats dels fets cap a quarts de dues de la matinada i els han evacuat a l'Hospital de Palamós, on han quedat sota vigilància mèdica a la cambra hiperbàrica.

D'altra banda, quatre persones més han patit intoxicacions lleus arran d'un incendi al seu pis de l'avinguda de Sant Ildefons de Cornellà. Al voltant de les 21.30, els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís d'incendi, però quan hi van arribar els veïns de l'immoble ja havien apagat el foc. Tres de les quatre persones afectades van ser traslladades a l'Hospital Sant Joan de Déu de Sant Boi.

Finalment, dues persones més han resultat ferides per la mala combustió d'un braser al carrer Florida de l'Hospitalet de Llobregat. Els bombers també s'han desplaçat fins al lloc dels fets poc després de la una de la matinada, i han portat els dos intoxicats a l'Hospital de la Creu Roja del municipi.

stats