Societat 08/07/2012

Detingut un camioner que conduïa en ziga-zaga i superava set vegades el nivell d'alcoholèmia

Els Mossos d'Esquadra han detingut el conductor a les quatre de la matinada un cop han estat alertats per altres vehicles

Efe
1 min

La Roca del VallèsUn camioner romanès, Daniel Loan G., de 24 anys, ha estat detingut avui a l'AP-7, a l'altura de Mollet (Vallès Oriental), després de conduir en ziga-zaga per l'autopista i superar en gairebé 7 vegades el límit d'alcoholèmia permès i donar positiu en drogues. Segons els Mossos d'Esquadra de trànsit, el camioner ha estat detingut poc abans de les 4 de la matinada d'avui després que alguns conductors haguessin alertat, ja des de la Roca del Vallès, que un camió de gran tonatge conduïa en ziga-zaga per la carretera des del primer al quart carril i viceversa.

Després d'aconseguir que es detingués, en baixar de la cabina el conductor ha caigut a terra i en el control d'alcoholèmia ha donat un índex d'1,01 mil·ligrams/litre, sobre un 0,15 màxim permès. En la prova de droga, el conductor romanès ha donat també positiu en cocaïna i haixix, i ha quedat detingut "per conduir sota els efectes de l'alcohol, conducció temerària i falsedat documental, ja que havia alterat el tacògraf", han assenyalat les mateixes fonts.

stats