Societat 21/01/2012

Una altra dona assassinada pel marit, apunyalada a casa seva a Santa Coloma de Queralt

El presumpte autor de les ganivetades ha estat detingut a Sabadell hores després del crim

Ara
1 min
Port de la casa on vivia la dona morta a mans del seu marit a Santa Coloma de Queralt / ACN

BarcelonaSisena dona assassinada des que va començar l'any a Catalunya, la cinquena per violència masclista. En aquest cas, la víctima va ser apunyalada a casa seva, a Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà), i el seu marit, presumpte autor de les ganivetades, ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra a Sabadell, on consta el seu domicili, almenys en els documents oficials.

El detingut és Joan T. P., de 40 anys, de nacionalitat espanyola. I la seva víctima tenia 33 anys. La parella tenia dos fills, de 7 i 3 anys.

L'avís del crim ha arribat a la policia aquest dissabte, cap a les deu del matí. Una trucada ha alertat els Mossos, que han enviat diverses patrulles al lloc dels fets. Allà, segons fonts policials, han trobat la dona morta. Poc després, arran de les dades facilitades per l'entorn de la víctima, han arrestat el sospitós a Sabadell.

El Govern ja ha difós un comunicat de condemna del crim i la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Montse Gatell, ha recordat a les dones que se sentin amenaçades per les seves parelles que demanin ajuda trucant al telèfon 900 900 120, que funciona les 24 hores del dia.

stats