SOCIETAT
Societat 16/02/2012

Un home roba una ambulància a Olot mentre els sanitaris atenien una urgència a un pis

La Policia Local l'ha detingut a la carretera de la Canya gràcies al localitzador GPS del vehicle

Acn
1 min

BarcelonaUn home ha robat una ambulància a Olot mentre els sanitaris atenien una urgència a un pis del passeig Barcelona. La Policia Local ha rebut l'avís a les 5.53 h de la matinada perquè quan els professionals del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) han acabat d'atendre l'emergència i han baixat al carrer, s'han adonat que l'ambulància ja no hi era.

Els agents s'han posat en contacte amb el 061 perquè esbrinessin amb el localitzador GPS on era el vehicle. Segons el senyal que transmetia l'ambulància, el vehicle estava circulant per la carretera de les Tries. Tres patrulles de la Policia Local i Mossos d'Esquadra s'han dirigit cap allà i l'han localitzat a les 6 del matí a la carretera de la Canya.

Els agents de la Policia Local han detingut l'home, que es diu Mamadou Lamarana D., té 36 anys, és veí d'Olot i originari de la República de Guinea. L'home, que haurà de passar a disposició judicial, té 6 antecedents policials per diverses detencions.

Fonts policials han confirmat que després de la detenció l'han traslladat a una centre de salut mental perquè li fessin un reconeixement perquè podria patir algun trastorn que alterés les seves facultats.

stats