Societat 16/11/2011

Una animació mostra els efectes en el cervell de l'orgasme femení

Han sotmès una dona a escàners cerebrals mentre s'estimulava i han creat una animació que mostra les parts del cervell amb més activitat durant l'estimulació

Ara
1 min

BarcelonaUn grup de científics de la Universitat de Rutgers, a Nova Jersei, ha capturat la seqüència d'imatges de l'orgasme femení a partir d'una sèrie d'escàners cerebrals. Han creat una animació en forma de vídeo en què es poden veure les zones del cervell que s'activen durant l'estimulació, segons informa l'edició digital del diari The Guardian.The Guardian.

Per fer l'animació, els investigadors van sotmetre una dona a una ressonància magnètica mentre s'estimulava. Els resultats ajudaran els científics a entendre com funciona l'activitat cerebral que porta la dona a l'orgasme.

No és la primera vegada que la comunitat científica s'interessa per l'efecte de l'orgasme en el cervell de la dona, la diferència, aquesta vegada, és que han aconseguit fer una seqüència animada que ho il·lustra. L'objectiu de la investigació s'encamina a descobrir què impedeix algunes dones arribar al clímax.

L'animació fa servir una escala de color que va del vermell al blanc, passant pel taronja i el groc. Com més alts són els nivells d'activitat més proper blanc és el color de la regió cerebral en concret.

stats