SOCIETAT
Societat 04/01/2011

Els antics ocellaires de la Rambla portaran "carbó " a Hereu

Per manifestar el desacord amb la decisió d'eliminar les seves parades, expressada a mitjans de desembre

Efe
1 min

BarcelonaEl col·lectiu d'antics ocellaires de La Rambla portaran carbó de sucre a l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, la vigília de Reis, per manifestar-li el seu desacord amb la decisió d'eliminar les seves parades, expressada a mitjans de desembre.

En una nota de premsa, aquests comerciants, que en l'últim any han reconvertit les seves casetes amb l'empara de l'Ajuntament perquè incomplien Llei de Protecció dels Animals, reclamen continuar amb la seva activitat i diuen que la "nefasta la gestió d'Hereu en aquest assumpte es mereix carbó".

Els antics ocellaires anuncien que, per això, el 5 de gener des de les seves parades repartiran, des de les 11 del matí, 150 quilos de carbó ensucrat als qui s'acostin per La Rambla.

En una altra nota remesa avui, el col·lectiu informa que divendres passat va començar una recollida de firmes per evitar el tancament forçós de les 11 parades que ja ha recollit 8.000 adhesions.

El passat 14 de desembre, l'Ajuntament va anunciar que iniciava el procés d'amortització de les onze parades que havien estat dedicades a la venda d'ocells i animals domèstics, incloses les reconvertides en l'últim any a altres activitats, a fi d'eliminar-les i reordenar el popular passeig barceloní.

stats