Societat 22/04/2012

Antoni Castellà: "S'hauria d'eliminar el pressupost del ministeri d'Educació"

"No té sentit un retallada tan forta al pressupost de recerca i mantenir el d'esports", diu el secretari d'Universitats en una entrevista a l'ARA

Sònia Sánchez/mònica L. Ferrado
1 min
El secretari d'Universtats i Recerca, Antoni Castellà, és el responsable del Govern en educació superior, dins de la conselleria d'Economia i Finances.

BarcelonaEl secretari d'Universitats, Antoni Castellà, assegura en una entrevista a l'ARA que l'augment dels preus de les taxes farà sostenible el sistema universitari. L'increment del 25% aprovat pel consell de ministres és exactament el que havia reclamat el Govern. Amb tot, Castellà creu que "s'hauria d'eliminar el pressupost del ministeri d'Educació". "El que tindria lògica és que un ministeri amb totes les competències transferides, tot el pressupost que tenen més enllà de beques l'eliminessin o el transferissin a les autonomies", afegeix. Castellà critica la retallada del pressupost en investigació: "No té sentit un retallada tan forta al pressupost de recerca i mantenir el d'esports", diu.

Podeu llegir l'entrevista sencera a l'ARA PREMIUM.

stats