Societat 12/09/2011

Willy Müller, nou director general de Barcelona Regional

L'arquitecte d'origen argentí, mà dreta del nou arquitecte en cap de Xavier Trias a l'Ajuntament de Barcelona, Vicent Guallart, gestionarà els grans projectes de l'Àrea Metropolitana

Albert Balanzà
1 min

BarcelonaL'arquitecte Willy Müller ha estat nomenat aquest dilluns nou director general de l'Agència metropolitana de desenvolupament urbanístic i d'infraestructures, Barcelona Regional. Müller va néixer el 1961 a Argentina però viu a Barcelona des de l'any 1985 on ha desenvolupat tota la seva carrera professional.

Entre les obres més destacades que ha realitzat a Catalunya destaca el Nou Mercat de les Flors de Mercabarna i una promoció d'Habitatge Plurifamiliar amb 39 vivendes de Lloguer per a Joves, aparcament i local municipal a Berga, que va guanyar el 1er Premi del Concurs INCASOL. A nivell internacional i en fase de projecte destaca també l'Urban Resort a Sant Petesburg que inclou un hotel, WTC, un Centre esportiu i Acquapark i el Pla Màster de la Baia de Vitoria, a Espirito Santo de Brasil.

En un comunicat, el tinent d'alcalde d'Habitat Urbà de l'Ajuntament de Barcelona, Antoni Vives, que al seu torn ha estat nomenat nou president de l'Agència Barcelona Regional, ha assegurat que "Barcelona Regional inicia una nova etapa on tindrà un rol clau a l'hora de definir l'estratègia dels propers anys i els projectes més destacats d'aquesta nova realitat que és l’Àrea Metropolitana, recentment constituïda i presidida per Xavier Trias”.

stats