Societat 24/07/2012

Uns atracadors assalten el fill de Gallardón al Brasil i maten un amic seu

Els lladres van assaltar-los quan anaven en cotxe per una avinguda de Sao Paulo. El fill del ministre va poder fugir, però el seu acompanyant va rebre un tret i va morir

Ara
1 min

BarcelonaEl vehicle en què viatjava un dels quatre fills del ministre espanyol de Justícia, Alberto Ruiz Gallardón, va ser assaltat per uns lladres a Sao Paulo i el seu acompanyant va morir d'un tret en l'atac, segons avança el diari 'Abc'.

Els fets es van produir dissabte a la ciutat brasilera. Segons han confirmat fonts del ministeri de Justícia, José Ruiz-Gallardón, de 26 anys, que treballa a Sao Paulo d'advocat, al bufet Uría Menéndez-Proença de Carvalho des del setembre, anava amb un Honda Civic per l'avinguda Paulista. Uns lladres van atacar el vehicle i Ruiz-Gallardón va poder fugir corrent, però el seu amic, el banquer italià Tomasso Lotto, va rebre un tret i va morir.

Segons el consolat espanyol a Sao Paulo, José Ruiz-Gallardón ha tornat a Espanya i s'ha retrobat amb la seva família. Cap membre de la família ha volgut fer declaracions. Quan es recuperi, tornarà al Brasil per reincorporar-se a la feina.

stats