Societat 31/08/2011

Atraquen una joieria a Cambrils després de lligar les dues treballadores

Els fets han passat a primera hora del matí i els lladres s'han endut diners i joies

Efe
1 min

CambrilsDos individus han atracat avui una joieria a Cambrils després de lligar les dues treballadores que hi havia en aquell moment a l'establiment. No ha transcendit la quantia del botí, encara que presumiblement és molt alt perquè la caixa forta estava oberta.

La joieria es preparava per obrir al públic quan un home, que ja hi havia estat el dia abans, ha entrat demanant de fer un pressupost de compra. Quan l'home entrava, les dependentes li han indicat que l'establiment encara no estava obert, però aquest les ha amenaçat i, a continuació, ha entrat el seu còmplice.

Entre els dos han retingut, lligat i emmordassat les dues treballadores de la joieria, especialitzada en maragdes, i han aprofitat que la caixa forta estava oberta per buidar tot el seu contingut.

Els dos individus també s'han endut mostres de maragdes i han buidat els calaixos, si bé no s'han endut gran part del gènere exposat en els aparadors, probablement per no aixecar sospites.

El robatori ha durat menys de mitja hora i els dos individus han marxat a peu, sense que se sàpiga per ara el seu parador. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació i la policia científica ha estat treballant a la joieria durant tot el matí.

stats