Societat 17/08/2011

Moren quatre persones en tres accidents de trànsit

Tres de les víctimes mortals han mort atropellats després d'aturar el seu vehicle al voral de la carretera

Redacció
2 min

BarcelonaEls balanç de víctimes mortals d'avui a les carreteres catalanes és tràgic, ja que quatre persones han perdut la vida. La darrera ha mort en un accident amb tres vehicles implicats, dos turismes i un tot terreny, que s'ha produït a les sis de la tarda al punt quilomètric 3 de la L-311 al terme municipal Cervera. El Servei Català de Trànsit ha informat que la circulació s'ha hagut de tallar en els dos sentits de la marxa i que els vehicles estant sent desviats per altres vies.

Tot apunta que els dos vehicles haurien xocat frontalment i després, un tercer s'hauria vist implicat en el sinistre. Els ferits, sis, han estat traslladats en un helicòpter medicalitzat del SEM fins l'Hospital d'Igualada. Tot indica que el seu estat és lleu.

D'altra banda, aquest matí hi ha hagut dos accidents de trànsit amb tres víctimes mortals per atropellaments. Concretament, els conductors que han perdut la vida es trobaven aturats al voral de la carretera i han estat envestits per altres vehicles. Aquestes circumstàncies han fet que els Mossos d'Esquadra hagin demanat als conductors que utilitzin tots els elements necessaris per fer segura una parada d'aquestes característiques: triangles, armilla i fer baixar del cotxe els seus ocupants i situar-los en una zona segura i apartada de la circulació.

El primer sinistre s'ha registrat a l'A-7, al punt quilomètric 1.168, a Tarragona. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de l'accident a les 05.44 h. Un camió ha atropellat Nasko S. S., un home de 46 anys i veí de València, que ha mort quan era al voral de la carretera, a l'exterior del seu vehicle.

El segon accident mortal ha passat a l'A-2, al punt quilomètric 594, a l'altura de Sant Andreu de la Barca, al Baix Llobregat, a les 09.56 h. Un camió lleuger ha atropellat els conductors d'una furgoneta i un turisme, que eren al voral de la via a l'exterior dels seus vehicles. Els dos conductors atropellats han mort i dues persones més han quedat ferides lleus, i les han traslladat a l'Hospital de Martorell. Tot indica que els segon conductor s'hauria aturat al tercer carril per ajudar a l'altre vehicle que podria haver patit una averia. La investigació dels mossos haurà de determinar les causes dels accidents.

stats