SUCCESSOS
Societat 12/12/2010

Un nen mor i tres vianants resulten ferits en ser atropellats en una illeta de la Meridiana

El vehicle ha envaït la zona de vianants que separa els dos sentits de la circulació i ha envestit el nen, un altre menor i dues dones més a l'alçada del carrer Espronceda

Carles Arbolí
1 min

BarcelonaUn nen de 10 anys de nacionalitat russa ha mort i tres persones més, totes elles també d'origen rus, han quedat ferides com a conseqüència d'un atropellament múltiple que s'ha produït al districte de Sant Andreu de Barcelona, quan un conductor ha perdut el control del vehicle i ha envestit un grup de persones que es trobaven en una illa de vianants al centre de l'avinguda Meridiana, esperant per creuar. Segons els primers indicis, l'accident s'ha produït en l'encreuament del carrer Espronceda amb l'avinguda Meridiana i pel que sembla el menor mort i els tres ferits, dues dones i un altre menor, podrien ser membres d'una mateixa família.

L'Ajuntament de Barcelona ha activat el protocol conjunt amb el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per a l'atenció psicològica de víctimes de trànsit i ha contactat amb el consolat rus, en tractar-se de víctimes d'aquesta nacionalitat. Fonts municipals han informat que la Guàrdia Urbana ha tingut avís de l'accident sobre les 19:45 hores. Fins al lloc s'han desplaçat nombrosos equips sanitaris que han traslladat als ferits a centres hospitalaris.

stats