SOCIETAT
Societat 23/07/2011

La Guàrdia Urbana troba un miler de productes falsificats per al 'top manta' en un local de Barcelona

La policia ha detingut el responsable de l'establiment. El material té un valor proper als 100.000 euros

Acn
1 min
Part del material intervingut a Ciutat Vella

BarcelonaLa Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut el responsable d'un local del districte de Ciutat Vella dedicat a la venda ambulant. Els agents també han denunciat una segona persona i han intervingut més de 1.000 objectes falsificats, principalment peces de roba i sabates de marques conegudes, que tindrien un valor al mercat de més de 98.000 euros, segons ha informat l'Ajuntament de la capital catalana. La Guàrdia Urbana ha pogut comprovar que el responsable d'aquest local és conegut per pertànyer a un grup dedicat a la venda de productes falsificats. Fa uns dies la Guàrdia Urbana va rebre diverses informacions sobre l'existència d'un local situat al carrer Sant Pere Mitjà, número 70, que es dedicava a la venda de roba presumptament falsificada.

Ateses aquestes informacions, el cos policial va iniciar dijous passat una tasca de vigilància del local i va realitzar un seguiment a un dels possibles venedors d'aquest establiment. Els agents van observar com diferents venedors ambulants entraven a proveir-se de gènere en aquest local i va comprovar que en aquest espai es comerciava amb roba i amb sabates presumptament falsificades.

Davant dels fets, la Guàrdia Urbana va detenir el responsable del local per un delicte contra la propietat intel·lectual i es va obrir una denúncia a una segona persona. També s'ha pogut comprovar que el responsable del local és conegut per pertànyer a un grup dedicat a la venda de productes falsificats.

Ela agents han pogut intervenir un total de 1.003 articles, principalment peces de roba i sabates de suposades marques conegudes. S'estima que el gènere intervingut hauria tingut un valor al mercat de més de 98.000 euros.

stats