Societat 11/07/2012

El carril bus-vao de la C-58 s'obrirà al trànsit finalment a l'octubre

Recoder ha assegurat que el carril exclusiu per a autobusos i vehicles d'alta ocupació, de tres o més ocupants, de la C-58 s'obrirà a l'octubre, fregant la previsió inicial que era a finals d'estiu

A. B. / Efe
1 min

BarcelonaEl conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Lluís Recoder ha anunciat que la previsió d'obertura del carril exclusiu de la C-58 només s'endarrerirà unes setmanes, ja que la previsió inicial era per abans de l'estiu. Recoer ha fet aquestes declaracions durant una visita a les obres de construcció d'aquest carril entre Barcelona i Ripollet (Vallès Occidental), que estan en una fase molt avançada d'execució, ja que avui s'ha col·locat el penúltim dels 16 trams del viaducte que s'està muntant a l'autopista, a l'entorn de Ciutat Meridiana.

Les obres compten amb un pressupost de 81 milions d'euros, i el nou carril té una longitud de 6,8 quilòmetres i una amplada de 10 metres, amb dos carrils de circulació, que es podran usar en sentit Barcelona i en sentit Vallès, en funció de les necessitats de mobilitat. El nou carril es convertirà en un element important de gestió del trànsit en l'accés a Barcelona i de regulació de la mobilitat entre aquesta ciutat i el Vallès.

stats