Societat 20/11/2011

Mor un caçador a Camprodon després de caure per un penya-segat

El cos de l'home, de 70 anys, va ser rescatat després que el grup de caçadors amb què anava alertés de la desaparició en una zona propera a Beget

Ara
1 min

Els Bombers de la Generalitat van rescatar ahir a la nit el cos sense vida d'un caçador que va caure accidentalment per un penya-segat a Camprodon.

Segons els bombers, van rebre l'alerta cap al vespre, quan un grup de caçadors va alertar que havien perdut el contacte amb un company, que finalment va ser localitzat mort.

L'home, de 70 anys, va caure per un penya-segat situat a la vora de Beget. Es van mobilitzar deu dotacions per rescatar-lo i el grup d'actuacions especials dels bombers.

Dos excursionistes rescatats

També ahir a la nit, els bombers van rescatar un parell d'excursionistes que s'havien perdut mentre feien una ruta per la zona d'Ulldeter, al municipi de Setcases.

Havien sortit de Vallter i, a la zona del coll de la Marrana, es van desviar –potser, en part, els va despistar la nevada que queia– i van acabar en un altre vessant. Quan els van trobar presentaven hipotèrmia moderada i els van traslladar a l'Hospital de Vic.

La direcció general de salvament ha insistit a demanar màxima precaució en les sortides i activitats al medi natural i parar especial atenció a les previsions meteorològiques.

stats