Societat
Societat 28/06/2011

Els xinesos embogeixen amb una calculadora 'online' que indica el cost total de divorciar-se

El dispositiu, creat pel departament d'Educació Financera al Consumidor del Regne Unit, calcula les despeses de la divisió de propietats, del litigi, el suport econòmic per als nens i les pèrdues de temps de treball, i ofereix el cost total de la separació. El producte, llançat a principis d'any, està tenint un gran èxit a la Xina

Efe
1 min
Aplicació 'My divorce and separation calculator'

PequínEl departament d'Educació Financera al Consumidor del Regne Unit va llançar a principis d'any un dispositiu que calcula el cost total d'un divorci.

L'aplicació My divorce and separation calculator ("la calculadora del meu divorci i separació"), accessible online a través de la pàgina web del departamentonline, calcula les despeses de la divisió de propietats, del litigi, el suport econòmic per als nens i les pèrdues de temps de treball i ofereix el cost total de la separació.

Segons informa el diari xinès Global Times, el producte ha despertat una gran passió a la Xina, que té una mitjana de 5.000 divorcis diaris i n'ha registrat més de 465.000 en el primer trimestre del 2011. El diari assenyala que una gran quantitat d'internautes xinesos van començar a utilitzar l'aplicació online com una eina d'entreteniment, però els elevats càlculs podrien haver dissuadit els plans de divorci de molts d'ells.

stats