Societat 28/06/2011

Avui serà el dia més calorós des que va començar l'any

Meteocat alerta que les temperatures avui fregaran els 40 graus a Ponent

Miquel Bernis
1 min

p { margin-bottom: 0.21cm; } Avui les temperatures tocaran sostre i al migdia hi haurà dos o tres graus més que ahir. Meteocat preveu que al pla de Lleida s'arribin a fregar els 40 graus, però només ha posat 5 comarques d'aquest àmbit en alerta per les altes temperatures. En general farà sol però a la tarda cauran tempestes puntuals al Pirineu de Lleida.

El Servei Meteorològic de Catalunya, però, té clar que la situació no és d’onada de calor, ja que tot fa pensar que demà les temperatures ja baixaran notablement. Aquest dimecres l'ambient serà més suau. Farà tramuntana a l'Empordà i les temperatures cauran de 3 a 5 graus, un canvi que sobretot es notarà al nord. No serà una refrescada com la de la revetlla però serà ben notori que la calor afluixarà.

Demà a la tarda cauran alguns ruixats al Prepirineu, a la Catalunya Central, o al vespre fins i tot a les Terres de l’Ebre, i dijous el dia serà mig ennuvolat a força comarques de Girona i de Barcelona. Per ara els primers pronòstics pel cap de setmana apunten a un temps molt variable i canviant, fins i tot amb xàfecs puntuals tant a l’interior com a la costa. Pronòstics molt poc clars encara.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats