Societat 27/06/2011

Dos dies més de calor intensa

Avui els termòmetres marcaran valors molt similars als d’ahir i demà encara pujaran 1 o 2 graus més

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaLa calor no afluixarà aquest inici de setmana: ahir els termòmetres van superar els 35 graus a Ponent i els 30 a la costa, i tot fa pensar que aquesta tarda serà tan calorosa com l’anterior. Els núvols baixos que s’arrosseguen per diferents trams costaners no trigaran a desfer-se i avui també serà un dia de cel clar sense excepció.

El pic d’aquesta calorada, però, no el notarem fins demà: les temperatures encara pujaran 1 o 2 graus més, es fregaran els 40 graus a Ponent i s’arribarà als 35 fins i tot en algunes comarques interiors de Girona.

Les temperatures començaran a baixar dimecres, i dijous el canvi ja serà evident respecte als valors dels últims dies, els termòmetres cauran ben bé 5 graus i la tramuntana tornarà a deixar-se sentir amb ganes al nord. La segona part de la setmana les temperatures seran més agradables.

Demà hi haurà més tempestes de tarda al Pirineu i dimecres algun ruixat curt s’escamparà fins i tot per l’Ebre o les comarques interiors de Girona. A moltes comarques, però, la setmana passarà sense pluja.

Trobareu més detalls sobre la previsió a www.ara.cat/meteo.

stats