Societat 25/04/2012

Encetem una pujada de temperatures que demà acostarà els termòmetres als 25 graus

Avui hi haurà intervals de núvols que no deixaran pluja. Els dies mig ennuvolats marcaran la segona part de la setmana i segurament també el pont del Primer de Maig

Miquel Bernis
2 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } A:link { so-language: zxx } Tot i que aquest matí encara ha glaçat en algunes valls del Pirineu i fins i tot en alguns indrets d'Osona, som a les portes d'una pujada important de les temperatures. Aquest migdia les màximes ja fregaran els 20 graus a molts indrets i en general l'ambient serà més càlid que ahir. El dia ha començat amb molts intervals de núvols a la costa, sobretot a la Costa Daurada, que s'aniran trencant amb el pas de les hores. A Ponent i al Pirineu el dia també serà mig ennuvolat, però en general avui predominaran les estones de sol. El vent continuarà bufant moderat a moltes comarques, i avui es deixarà sentir sobretot al Pirineu i a la Costa Brava.

Demà predominaran les estones de sol i els núvols seran fins i tot més escassos que avui, les temperatures faran una notable pujada i alguns termòmetres fregaran els 25 graus en el que serà el primer migdia clarament de màniga curta a molts indrets. Els dies següents ens aniran creuant diversos fronts que faran augmentar els núvols: divendres i dissabte, a estones, els núvols taparan el cel i arribaran a deixar alguns xàfecs febles. On els ruixats seran més probables els pròxims dies serà al Pirineu i a les comarques de ponent.

El temps del pont del Primer de Maig podria continuar marcat per aquest temps de cel enterbolit i mig ennuvolat. Res fa pensar de moment en cap tongada de pluges generals, però a les tardes se n'anirien produint algunes al Pirineu i també a les comarques de l'oest. L'ambient continuarà molt suau, però no serà tan calorós com ho serà demà o divendres.

A www.ara.cat/meteo trobareu la previsió per al vostre municipi ja actualitzada amb els mapes d'avui.

stats