RELACIONS SEXUALS
Societat 22/03/2011

Gairebé la meitat de les dones catalanes desitjarien tenir més sexe

Segons una enquesta, el 43% de les dones catalanes desitjaria practicar sexe de forma més habitual, i un percentatge similar afirma ser ella la que pren la iniciativa en les seves relacions sexuals, davant del 56% que espera a què la seva parella faci el primer pas

Efe
1 min

BarcelonaEl cansament i l'estrès són els aspectes que més negativament afecten a les relacions sexuals, segons un sondeig realitzat entre 1.300 espanyoles de 18 a 65 anys per La Maleta Roja, una firma especialitzada en productes íntims de salut i plaer sexual.

L'enquesta assenyala que el 43% de les dones catalanes desitjaria practicar sexe de forma més habitual, i que un percentatge similar afirma ser ella la que pren la iniciativa en les seves relacions sexuals, davant del 56% que espera a què la seva parella faci el primer pas.

Segons aquesta firma, la dona sent cada vegada més curiositat per totes les possibilitats que la sexualitat pot brindar-li i el seu paper en les relacions íntimes és cada vegada més actiu.

Els resultats de l'enquesta apunten a més que només 4 de cada 10 dones afirmen haver comprat articles eròtics durant l'últim any, i que la llenceria, els vibradors i les cremes i olis de massatge, són els productes favorits entre les catalanes.

La mostra revela també que 7 de cada 10 catalanes creuen que podria millorar la seva vida sexual, davant 3 de cada 10 que admeten sentir-se plenament satisfetes.

Una altra dada que ha posat de manifest aquest sondeig és que a 4 de cada 10 dones els agradaria poder practicar sexe de forma més habitual, i per a una de cada quatre, l'augment del temps per gaudir de la parella és una de les principals claus per millorar la qualitat de les relacions sexuals.

stats