Societat 25/01/2012

Ruixats i més fred a partir de demà al vespre

Entre dijous a la nit i divendres plourà a moltes comarques del sud i de l'oest. El cap de setmana serà dels més freds de l'hivern

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaPoques coses noves passaran avui en el temps, un matí moderadament fred donarà pas a un migdia suau i amb temperatures a l'entorn dels 15 graus a la costa. Les boires s'aniran trencant durant el matí a l'interior i el sol tornarà a imposar-se a la majoria de comarques. La tramuntana anirà desapareixent al nord amb el pas de les hores.

Demà el dia començarà sense grans novetats però amb el pas de les hores els núvols aniran augmentant, especialment a la costa. Al vespre ja arribaran els primers xàfecs, plourà bàsicament a les Terres de l'Ebre i s'escaparan algunes gotes a d'altres comarques interiors de Lleida o de la Catalunya Central. Nevarà dèbilment al Pirineu de Lleida amb una cota força baixa, poc per sobre dels 1.000 metres.

Divendres serà el dia més gris i insegur de la setmana, però tot fa pensar que només plourà amb ganes a les Terres de l'Ebre, i que en tot cas plovisquejarà també a la meitat sud i a les comarques de Lleida. El cap de setmana començarà ja amb moltes més clarianes i amb un canvi notable de temperatures. En general dissabte i diumenge hi haurà molt més sol que núvols i només al sud del País Valencià i a les Illes persistiran alguns xàfecs, sobretot dissabte. Entre el vent i la baixada de temperatures la sensació de fred serà molt més marcada que els últims dies. Poques perspectives d'una ploguda i d'una nevada més general almenys fins al centre de la setmana que ve.

A www.ara.cat/meteo trobareu la previsió per al vostre municipi.

stats