Societat 14/06/2012

Dívar anava a missa en cotxe oficial durant les vacances

La SER revela que feia servir un vehicle de la policia espanyola per anar a l'església durant les vacances a les Canàries entre el 2007 i el 2011. 'El País' assegura que feia excursions turístiques en els suposats viatges oficials

Ara
1 min

BarcelonaEl president del Tribunal Suprem i del Consell General del Poder Judicial (CGPJ), Carlos Dívar, va anar a missa a Fuerteventura, a les Canàries, en cotxe oficial i escortat mentre era de vacances, segons revela aquest dijous la Cadena SER, citant fonts policials. El cotxe era de la policia espanyola i, a banda d'anar a missa, va visitar platges del sud de l'illa i del centre històric de Betacuria. Els fets van passar entre el 2007 i el 2011. El president del TS hi va passar les vacances, entre deu i quinze dies, i es va allotjar en un dels millors hotels del municipi de La Oliva.

'El País' també informa avui que el suposat viatge oficial que Dívar va fer a Cantàbria entre el 23 i el 25 de juliol del 2010, pagat amb fons públics, va incloure una visita a la cova del Soplao. El president del TS hi va anar amb set persones més. Ningú va pagar l'entrada, després de demanar al director del parador on es va allotjar que li gestionés les invitacions.

stats