SOCIETAT
Societat 27/10/2011

Les fortes pluges deixen carreteres tallades a Tarragona i inundacions d'habitatges a Salou

A Salou s'ha desbordat el barranc de Barenys, que ha provocat acumulació d'aigua en els baixos d'algunes cases. Protecció Civil ha activitat la fase d'alerta del Pla Inuncat

Ara
1 min
L'accés a la platja de l'Arrabassada de Tarragona ha quedat inundat per la pluja

BarcelonaLes pluges a la demarcació de Tarragona han provocat un matí carregat d'incidències. Segons el Servei Català de Trànsit, les precipitacions han obligat a restringir la circulació de vehicles per inundacions a la C-31B a Salou i la TV-7211 a Reus. A més, s'ha hagut de tallar la N-340a en dos trams, a Tarragona i Vila-seca. L'acumulació d'aigua també ha fet que Adif, de forma preventiva, hagi suspès el trànsit ferroviari de mercaderies entre Reus i Constantí, en tots dos sentits de la marxa.

El telèfon d'emergències 112 ha atès 45 trucades relacionades amb l'episodi de pluges a la demarcació de Tarragona. A Salou, l'Ajuntament ha activat el pla municipal per gestionar inundacions després que s'hagi desbordat el barranc de Barenys. El barri de la Salut n'ha resultat afectat. Diversos habitatges situats entre la plaça Venus i la plaça de la Província han vist com s'inundaven els baixos.

La direcció general de Protecció Civil de la Generalitat ha activat la fase d'alerta del pla especial d’emergències per inundacions a Catalunya (Inuncat) arran de l’actualització de l’avís de risc per pluges del Servei Meteorològic de Catalunya i les incidències provocades per les precipitacions.

stats