Societat 12/05/2011

El gendre dels Tous diu que la imaginació li va fer veure una pistola

Lluís Corominas, acusat d'homicidi, ha declarat que el dia dels fets va disparar contra els ocupants del cotxe estacionat a les immediacions de la finca del seus sogres perquè es va veure "mort"

Laia Espín
1 min

BarcelonaFinalment, el gendre dels Tous ha començat a declarar aquest matí a les 10.45 davant del jurat popular que l'ha de jutjat per haver matat a trests un presumpte lladre que suposadament volia assaltar el xalet familiar. Corominas ha manifestat que després d'intercanviar-se crits amb els dos ocupants del vehicle, que diu que no va veure fins que no va trobar-se a la seva alçada, va disparar perquè la imaginació li va fer veure una pistola a la mà del conductor. Per aquest motiu, diu el gendre dels Tous va disparar per defensar-se i no per atacar perquè es veia mort. L'imputat, que encar està responent a les preguntes de la fiscalia, ha reconegut que quan va anar cap a la finca la seva intenció era evitar la fugida dels presumptes lladres.

D'altra banda, el gendre dels joiers ha negat que fos el coordinador de seguretat de la marca o la família, tot i que així ho va declarar davant dels Mossos d'Esquadra i el jutajt d'instrucció de Manresa que va portar la investigacio. Corominas ha manifestat que el dia dels fets es va presentar als Mossos com a responsable de la seguretat dels Tous perquè era més fàcil d'explicar. Tanmateix, l'imputat a preguntes de la fiscalia ha reconegut que té el títol de Director de Seguretat que va aconseguir després de fer un curs a la Universitat Autònoma de Barcelona.

stats