SOCIETAT
Societat 10/04/2012

Froilà, el nét gran del rei, continuarà ingressat uns quants dies

El nen, de 13 anys, està rebent cures en un hospital de Madrid pel tret que es va disparar al peu dret mentre feia pràctiques de tir amb el seu pare, Jaime de Marichalar, en una finca familiar a Soria

Ara
1 min
Felipe Juan Froilán de Marichalar y Borbón

BarcelonaEl fill de la infanta Elena, Felip Joan Froilà, estarà ingressat a l'hospital madrileny Quirón "uns quants dies", per tal de practicar-li en aquest centre les cures necessàries per completar la recuperació de la ferida que ell mateix s'ha fet al peu dret.

Segons han explicat fonts de la Casa del Rei, el nét gran dels monarques espanyols ha passat la nit acompanyat per la seva mare i, des d'aquest matí, es troben al seu costat també la reina i el seu pare, Jaime de Marichalar. Aquest últim ha estat al costat del seu fill a l'hospital des de l'ingrés fins després de la neteja quirúrgica de la ferida.

L'accident, amb una escopeta que el menor estava manipulant mentre feia pràctiques de tir amb el seu pare, es va produir ahir dilluns a la tarda al pati de la finca familiar de Soria. En unes pràctiques de tir, a Felip Joan -que estava acompanyat pel seu pare- se li va disparar una escopeta de dos canons de petit calibre i alguns perdigons li van arribar la zona davantera del peu dret.

En la neteja quirúrgica d'aquesta nit se li han extret els perdigons i, ara, haurà de romandre en observació i sotmetre's a diverses cures. Fonts de l'hospital han descartat la possibilitat que l'hospital faci públic un comunicat mèdic en les pròximes hores.

stats