Societat 27/05/2012

CatalunyaCaixa diu que els pisos ocupats a Sabadell estan en venda a baix preu

Es venen per 150.000 euros i poden ser llogats per 500 euros mensuals

Efe
1 min
L'edifici ocupat, al districte de La Creu de Barberà de Sabadell

BarcelonaCatalunyaCaixa ha assegurat avui que només és propietària de tres dels pisos de l'edifici de Sabadell (Vallès Occidental) que ahir va ser ocupat pels membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i la Crisi (PAHC) i que els té en venda o per llogar a baix preu.

Així ho ha explicat a l'agència Efe un portaveu de l'entitat bancària, que ha afegit que CatalunyaCaixa exercirà les accions legals que consideri oportunes per recuperar la propietat dels seus habitatges.

El portaveu ha explicat que els tres pisos de l'edifici que pertanyen a CatalunyaCaixa figuren a la web de l'entitat financera en venda o de lloguer a baix preu.

Concretament, els pisos es venen per 150.000 euros i poden ser llogats per 500 euros mensuals, encara que l'entitat financera no ha pogut fins ara donar sortida a aquests habitatges, que formen part d'una promoció d'obra nova.

L'edifici va ser ocupat ahir per unes 200 persones, convocades per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i la Crisi (PAHC), que els pròxims dies cedirà els habitatges a famílies desnonades.

La Plataforma assegura que està en contacte amb una desena de famílies que no poden fer front al pagament de les hipoteques que, precisament, els va concedir CatalunyaCaixa per a la compra dels seus habitatges.

A més, la PAH ha afegit que ha escollit l'edifici situat al carrer Sant Vicenç de Paul de Sabadell "a l'atzar", però que podria haver agafat habitatges buits de "qualsevol de les entitats financeres que han deixat o deixaran aviat al carrer les famílies".

stats