SOCIETAT
Societat 28/04/2011

Les celebracions per la victòria del Barça acaben amb sis detinguts

Una discussió entre seguidors d'un i altre equip ha acabat a cops. A Viladecans hi ha una persons imputada per un delicte d'amenaces amb arma blanca

Redacció
1 min

BarcelonaLes celebracions per la victòria del Barça a l'anada de les semifinals de la Champions han acabat amb cinc detinguts, segons han informat els Mossos. Unes 2.800 persones s'han concentrat aquesta nit passada al centre de Barcelona, entre Plaça Catalunya, les Rambles i els carrers de la vora per festejar la victòria. Tot i que no hi ha hagut incidents remarcables fins ben entrada la matinada, alguns fets aïllats a última hora han motivat diverses actuacions de la Policia de la Generalitat.

A Barcelona, una discussió entre seguidors d'un i altre equip ha derivat en l'agressió a una d'aquestes persones. Una dotació de seguretat ciutadana ha realitzat la detenció del presumpte autor, imputat per un delicte de lesions.

D'altra banda, el trencament dels vidres de diverses cabines telefòniques i del material d'un establiment i el desplaçament de contenidors d'escombreries per obstaculitzar la via pública, ha motivat la detenció de 4 joves, també a Barcelona, per danys i desordre públic.

Finalment, els Mossos d'Esquadra de Viladecans han detingut una sisena persona, imputada per un delicte d'amenaces amb arma blanca.

stats