Societat 26/08/2011

Un centenar de persones protesten al davant del Parlament per rebutjar la reforma del PIRMI

Unes cent persones s'han manifestat aquest divendres al matí al davant del Parlament de Catalunya en contra de la modificació recent del PIRMI

S.s/l.e
1 min

BarcelonaUnes cent persones s'han manifestat aquest divendres al matí al davant del Parlament de Catalunya en contra de la modificació recent del PIRMI. A la mateixa hora ha començat la diputació permanent, en què els consellers Mena i Cleries, d'Empresa i Ocupació i de Benestar Social i Família respectivament, donen les explicacions que els demanen ERC, ICV i PSC sobre aquesta reforma. Els manifestants reclamen que això tingui conseqüències i comporti responsabilitats polítiques per als dos consellers i, en aquest sentit, han criticat la "pèssima" gestió del govern de la Generalitat.

"Demanem no només ratificació, sinó també responsabilitats polítiques", ha manifestat Diosdado Toledano, membre de l'Assemblea de Treballadors a l'Atur. Els manifestants estan indignats perquè ha estat una mesura sense previ avís i que mostra una gran insensibilitat social, fins i tot "d'odi social als pobres", ha dit Toledano.

Des de l'Assemblea exigeixen no només la ratificació dels dos consellers, sinó també responsabilitats polítiques. "El conseller Cleries ha demanat perdó, però el conseller Mena no ho ha fet i encara vol justificar la seva mala gestió del PIRMI". A més, critiquen la "pèssima" gestió que ha fet el govern de la Generalitat en aquest àmbit.

stats