Societat 23/03/2011

La imputada per les amenaces a l'exregidora de Ciutat Vella es nega a declarar davant del jutge

La imputada, Cristina C., ha estat cridada a declarar pel jutge en relació amb les amenaces de mort telefòniques i per carta rebudes per l'exregidora de Ciutat Vella, Itziar Gonzàlez,que s'investiguen en el marc de la causa judicial que va obrir el jutjat número 33 de Barcelona sobre una trama de corrupció en la concessió de llicències a apartaments turístics i hotels.

Redacció
1 min

BarcelonaCristina C. va ser imputada per unes escoltes telefòniques que es van fer als principals implicats en la causa: l'exdirector de Llicències del consistori Heliodoro L., l'enginyer Joaquin Q. i la funcionària municipal Elena A. Precisament, avui s'han reproduït davant la imputada tres d'aquestes converses telefòniques. En una d'elles parla amb el seu marit, l'imputat Joaquin Q., també implicat en dues causes més per possible corrupció en la concessió de les llicències municipals, i que fan referència a fer un "vestit de fusta" a l'exregidora.

Pel proper divendres, la titular del jutjat que instrueix la causa ha organitzat una prova pericial cal·ligràfica amb els quatre imputats per comparar la seva escriptura amb la de les cartes anònimes rebudes per l'exregidora Gonzàlez i dues funcionàries més de Ciutat Vella. L'objectiu d'aquesta prova és descobrir l'autor material de les cartes que va rebre l'exregidora del districte barceloní, que contenien insults i amenaces de mort.

stats