TECNOLOGIA
Societat 01/08/2011

Les ciutats amb banda ampla més ràpida

1 min
Les ciutats amb banda ampla més ràpida

Els que no desconnecten per vacances poden afegir un criteri més als clàssics (clima, gastronomia, visites culturals...) a l'hora d'escollir destinació: la velocitat de la seva banda ampla. Si aquest és un factor, aleshores el Japó hauria de ser destí preferent, ja que el país nipó col·loca 36 ciutats entre les 40 ciutats més ràpides del món (les altres són Hong Kong i tres de Corea del Sud), segons l'informe Akamai. Lyse, a Noruega, és la ciutat europea que apareix més amunt, a la posició 33 de la llista. Pel que fa als Estats Units, la líder és Riverside, a Califòrnia, que ocupa el lloc 39, un per sobre de Staten Island, a Nova York. València és l'única ciutat de l'Estat espanyol, i està situada a la posició 77.

Si sou dels que us agrada fer milles (o quilòmetres), aquesta aplicació permet fer un bon manteniment del cotxe. Recorda els canvis d'oli, l'autonomia de la gasolina, etcètera.

Per a l'operació biquini ja no hi ha temps, però aquesta aplicació proposa una taula d'exercicis diaris que té l'objectiu de posar-nos en forma i que augmenta progressivament d'intensitat. 2,39 €.

stats