SUCCESSOS
Societat 06/01/2011

Un conductor atropella mortalment un paraplègic i fuig del lloc dels fets

Un home de 47 anys que anava en cadira de rodes mor envestit per un cotxe en un carrer de València. El conductor ha fugit però hores després s'ha entregat a la policia local de Paterna

Redacció
1 min
Restes de la cadira de rodes, al carrer. Foto: EFE

ValènciaL'accident s'ha produït en circumstàncies que s'estan investigant, cap a dos quarts de tres de la matinada d'aquest dijous, a la cruïlla entre la Gran Via Fernando el Católico i el carrer Erudito Orellana, al barri d'Arrancapins de la capital valenciana. L'home de 47 anys, que anava en cadira de rodes, ha mort aquesta matinada a València després de ser atropellat per un cotxe que ha fugit, segons han informat fonts de la Policia Local.

Segons fonts dels serveis mèdics d'urgència (CICU), la víctima va patir traumatismes múltiples i va ser traslladat a l'Hospital La Fe, on, segons la Policia local, va morir.

La Policia Local de València ha iniciat una investigació per determinar com es van produir els fets i localitzar el conductor del vehicle que, després de l'atropellament, va fugir. A primera hora de la tarda, però, l'autor dels fets s'ha entregat a la Policia Local de Paterna, un cop la notícia ja havia estat difosa.

stats