SOCIETAT
Societat 19/04/2011

El conductor del cotxe en l'accident mortal a la N-340 multiplicava per cinc la taxa d'alcoholèmia

En el xoc va morir una veïna de Tarragona de 27 anys

Acn
1 min

TarragonaEl conductor del cotxe en què viatjava la dona de 27 anys que va morir diumenge passat en un accident a la N-340 quintuplicava la taxa d'alcoholèmia permesa, segons ha pogut saber l'ACN. Isabel M. M., veïna de Tarragona, va morir com a conseqüència del xoc frontal del vehicle amb un camió. Els fets van passar poc abans de les vuit del vespre al quilòmetre 1.171,4 de la carretera N-340, al seu pas per Tarragona. A més del conductor i la víctima, a dins del cotxe hi anaven l'acompanyant i un altre passatger al darrere. Les proves toxicològiques han determinat que el conductor tenia 1,14 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, mentre que el màxim permès és de 0,25.

El xoc frontal que va acabar amb la vida d'una dona de 27 anys es va produir diumenge entre un turisme i un camió. Tres persones en van resultar ferides amb lesions greus. Un home de 70 anys i una dona de 60 van ser traslladats al Joan XXIII, mentre que un home de 41 anys va anar al Santa Tecla.

Segons les proves toxicològiques practicades al conductor del turisme, l'home multiplicava gairebé per cinc la taxa d'alcoholèmia permesa. L'accident va succeir pràcticament en el mateix punt on el 13 de març van morir quatre persones, dues dones i dos menors, en un altre xoc entre un cotxe i un camió.

stats